A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

L.L. Junior súlyos dolgokat mondott a Fekete Vonat széteséséről

L.L. Junior
Fotó: Instagram/L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Mi történt pontosan, amikor mindössze három év után, sikerei csúcsán szétesett az együttes?
Vágólapra másolva!

"Az emberi természet miatt... miért bomlanak fel együttesek? Az összeférhetetlenség... És ez legyen szakmai vagy anyagi. Bár nálunk anyagi nem volt, abban az időben, a kilencvenes években" - magyarázta L.L. Junior a Tv2 Titkok Ramónával című műsorban, ahol Lékai-Kiss Ramóna bevallotta neki, hogy gyerekként a Fekete Vonat óriási rajongója volt, sok koncertre kiment, ott ugrált a bulikon. 

Három évig működött a banda, sikeres volt, sok pénzük lett, mégis felbomlott a formáció. "Tizenöt évesek voltunk. Kijöttünk a nyolc általánosból, és hirtelen olyan helyekre hívtak fellépni, ahova korábban nem engedtek be. Hirtelen minden sikerült. Nekem pedig rengeteg tervem volt még a világban, nem akartam csak egy énekes lenni a sok közül... vagy a háromból egy" - magyarázta.

"Tanulni, tapasztalni akartam. Én akartam a feloszlást, elmentem Kanadába, tanultam, tapasztaltam. Amúgy rossz irányba mentünk, nagyon elszálltunk. Az önbizalomból amúgy sem volt hiány. Mind a hárman elszálltunk, legalábbis én biztosan" - vallotta.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!