Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Hazudott az RTL Klub trágárkodva őrjöngő sztárja

Manuel
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub bukott, őrjöngő sztárja ismét hazudott, azonban kiderült az igazság.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Manuel, az X-Faktor korábbi győztese, a gyenge nézettséggel futó Voice zsűritagja fogházba került.

„Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott közel egy hónapos szabadságvesztést fogházban, egy régi ügy miatt. Röviden annyi, hogy 2017-ben letartóztattak engem és pár barátom egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, ha kijöttem, (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban” – írta közösségi oldalán még korábban Manuel.

Az RTL Klub bukott sztárja ugyan már szabadlábon van, nemrég beszámolt arról, hogy milyen volt a rácsok mögött, hogyan éezte magát:

"Bementem az első nap és egyből azzal indítottak, hogy penészes kenyeret raktak elém. A csótányokkal volt a legkevesebb gond. 

Másnap reggel, amikor felkeltem, nagyjából 25-30 ágyi poloskacsípéssel ébredtem fel. 

Ki is jött rajtam egy allergiás reakció, mert hála istennek nem találkoztam még ennyi poloskával. Fel volt dagadva a kezem, de olyan szinten, hogy nem tudtam behajlítani. Minden csípéshely be volt dagadva" - sajnáltatta magát a zenész. 

A Ripost azonban felkereste a Büntetés-végrehajtás Kommunikációs Főosztályát, hogy reagáljanak Manul kijelentésére, válaszukban pedig megcáfolták a sztárt, és kiderült, hogy csúnyán átvert mindenkit. 

"Általánosságban elmondható, hogy a bv. szervezet külön figyelmet fordít a fogvatartottak ellátására. 

A fogvatartottak számára ehetetlen, romlott étel nem kerülhet kiosztásra, mivel azok minden esetben minőségi ellenőrzésen esnek át. 

Élősködők észlelésekor haladéktalanul, megelőzési célból pedig folyamatosan megtesz minden szükséges intézkedést valamennyi büntetés-végrehajtási intézet, biztosított a rendszeres rovarirtás. A szóban forgó időszakban nem volt ilyen jellegű fogvatartotti panasz az érintett objektumban" - írták közleményükben. 

Pénzt is loptak

A zenész és két barátja 2017-ben látogatott el az ország egyik legnépszerűbb menhelyére, a Noé Állatotthonba, ahol egy rövid sétát követően úgy döntöttek, hogy magukhoz veszik a kapuban kiállított, átlátszó műanyagból készült adománydobozt, azaz ellopták a pénzt, 60 ezer forintot. A tolvajokat órákon belül elkapta a rendőrség, a fiúkat végül 50 óra közmunkára kötelezték, amit nyolc hónapon belül kellett volna teljesíteniük, illetve fejenként 20 ezer forintot is vissza kellett volna fizetniük.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről