Vágólapra másolva!
Alex Pereira napjaink legnagyobb csillaga a UFC-ben. Bizonyítottan óriási ütőerővel rendelkezik, mellette nem mellesleg az élete a bunyó. Most a profi ökölvívás korábbi világbajnoka, Anthony Joshua próbálja rávenni a brazil sportolót, hogy próbálja ki magát a ringben is.

A UFC félnehézsúlyú világbajnoka meglehetősen érdekes üzenetet kapott a brit ökölvívótól: "Alex Pereira egy nap ki kéne próbálnod magad a ringben". Nem sokat kellett várni a válaszra sem a ketrecharcos részéről: 

Mindig is ez volt az álmom, de már 37 éves vagyok, nem tudnék karriert csinálni ebben a sportban, szóval kivel kellene mégis bunyóznom szerinted?"

Joshua már megmérkőzött egy korábbi UFC bajnokkal. (Fotó: Fayez Nureldine / AFP)

Vajon meglépi Pereira?

Joshua hamarosan válaszolt, és jelezte, szerinte rengeteg opciója lehetne a UFC sztárjának, valamint arra biztatta a brazilt, hogy lépjen kapcsolatba a menedzsmentjével, hogy elintézzék a dolgot. 

Nem ő lenne az első, akit az oktagon után a ringben látnánk, Francis Ngannou a UFC korábbi nehézsúlyú világbajnokaként már Tyson Fury és Anthony Joshua ellen is megmérette magát.

Ráadásul Pereira már megcsinált egy karrierváltást, kick-boksz harcosból lett az MMA egyik legmeghatározóbb alakja. 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!