Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Megdöbbentő hírek Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatáról

Mikes Anna és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Eltűnt a nyilvánosság elől Mikes Anna és Krausz Gábor, nem véletlen, hogy a rajongók máris arra következtetnek, hogy vége a sztárpár kapcsolatának.
Vágólapra másolva!

Ritkábban, kevesebbet szerepel a közösségi médiában Mikes Anna és Krausz Gábor, a rajongók pedig,  mivel hiányolták a fotókat, híreket, bejegyzéseket az álompártól, arra jutottak, hogy nincs rendben a sztárpár kapcsolata. 

Nem akarnak senkinek sem megfelelni

A sztárpár azonban mindenkit megnyugtatott: köszönik szépen, jól vannak, sőt, boldogabbak mint valaha. Krausz Gábor az ezt firtató kérdésre azt mondta: "Egyikünk sem lóg folyamatosan a közösségi médián, nem szeretnénk a virtuális világban élni az életünket. A különböző műsorok kapcsán közzétettünk tartalmakat, de azóta próbáltunk valóban egymásra figyelni és inkább kiélvezni minden percet, amit együtt töltünk. Próbáltuk a boldogságunkat magunknak megtartani. És tisztában vagyunk azzal is, hogy általában mi az emberek véleménye:

 ha túl sokat posztolunk, az a baj, mert közzétesszük a magánéletünket, ha meg keveset, akkor azt mondják, hogy már nem is vagyunk együtt. 

Őszintén szólva, mi senkinek nem akarunk megfelelni - mondta a séf. 

Annak azt mondta, a legnagyobb stresszhelyzetben ismerkedtek meg a Dancing with the Stars során, majd Ázsiában sem volt könnyű dolguk. Bár csak nemrég kezdődött, mégis olyan a kapcsolatunk, mintha legalább 8-10 éve együtt lennénk. Értem ezalatt azt, hogy

 ilyen rövid idő alatt annyi mindent megéltünk, amit sokan csak évtizedek alatt szoktak.

Nemrég Szicíliába utaztak, erről Anna azt mondta, ott az olasz gasztronómia, ami Gábornak érdekes és fontos, ezért aztán arra gondolt, hogy talán ez lesz a legjobb ajándék. Egy közös élmény. Itt még egyikünk sem járt, de vágytunk rá: a szicíliai ételek, az olasz kultúra, a hangulat semmihez sem fogható. 

(Bors)

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről