Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Így néz ki Király Viktor 25 kilós fogyása után - kép

KirályViktor
KirályViktor
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, házassága válsága idején elhanyagolta magát Király Viktor, aki már több mint száz kilót nyomott tavaly év végén. Békülésük után összeszedte magát, és kemény edzésbe és diétába fogott, mellyel elképesztő eredményt ért el mostanára.
Vágólapra másolva!

Sokaknak szemet szúrt tavaly Király Viktor hatalmas hízása, az énekes akkor azonban nem igazán beszélt a magánéleti problémáiról, bár mindenki tudta, hogy házassága válságba jutott. Ezt korábban el is ismerte feleségével, Király-Virág Anitával, azonban a részleteket nem osztották meg a nyilvánossággal. Tavaly nyáron már a válásról beszéltek, amikor váratlanul úgy döntöttek, mégis kibékülnek, megmentik a házasságukat. Később a zenész úgy fogalmazott, már ő maga sem gondolta, hogy helyre tudják hozni a dolgokat.

Király Viktor később elismerte, hogy nagyon megviselte lelkileg ez az időszak, ami a megjelenésén is látszott, nem érdekelte semmi, elhanyagolta magát és több mint százkilósra hízott. Majd idén márciusban jelentkezett a közösségi oldalán, egy meglepő bejegyzésse. 

Végre vágósúly alatt vagyok!

- mondta boldogan és viccelődve Király Viktor a videóban, melyben elárulta, hogy már száz kiló fölött járt, amikor úgy döntött, hogy ideje változtatni, de felesége is sokat segített neki abban, hogy elérje céljait.

Király Viktor
Király Viktor már 110 kilóra hízott tavaly a házassága válsága miatt
Fotó: TV2

Király azóta sem adta fel az életmódváltást, egyre többet fogy, amivel büszkén dicsekszik a követőinek a közösségi oldalán.

"Tökéletes iskolapéldája vagyok annak, hogy ha az ember elengedi magát, sorra omlik össze minden az életében, de az az igazság, abban a pillanatban, hogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni magamra, tényleg minden elkezdett körülöttem újra működni: újra egymást érik a jó dolgok az életemben" - magyarázta Király Viktor korábban, majd úgy döntött, hogy segít a hasonló helyzetben lévőknek, hogy mások is újra jól tudják magukat érezni a bőrükben.

Nemrég azt is elárulta, hogy bár úgy tűnik, hogy mára gondtalan az élete és rendben a házassága, azonban ez nem ennyire egyszerű, mint ahogyan látszik, és még mindig vannak problémáik, melyeken rengeteget dolgoznak Király-Virág Anitával.

Úgy érzem, jól vagyunk. Ugyanúgy dolgozunk a kapcsolatunkon. Rájöttem, hogy folyamatosan kell ezzel foglalkozni, mert ez egy folytonos történet.

A kommunikációnkon is javítani, illetve csiszolni kell. Ez egy nagy tanulópénz volt az életünkben, hogy egy kapcsolat nem tűzön-vízen keresztül megy mindig, hanem lesznek olyan bukkanók, ahol éppen elköltözik a másik fél. Akkor átgondolja az ember, hogy pontosan mik azok az okok, amiért kellett a szünet. Ott döbbentem rá, hogy borzasztóan sokat kell fejlesztenem magamon. Sokkal jobban figyelünk arra, hogy ne jussunk el ide újra" - magyarázkodott Király Viktor, aki most a 25 kilós fogyásával dicsekszik a közösségi oldalán.

Mínusz 25kg! A legjobb dolog amit tehetsz magaddal, hogy jó mélyen nézz bele a tükörbe! Nézz szembe Önmagaddal!

Mert senki nem fog, vagy tud segíteni, ha nem akarsz segíteni először magadon!" - írta a legújabb fotója mellé a zenész.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről