Követőik nem hisznek Tápai Szabina és Kucsera Gábor békülésében

Tápai, Kucsera
Vágólapra másolva!
Hiába a békülés, a boldogság, sokak nem hisznek abban, hogy hosszú távú lesz a sztárházaspár békülése. Tápai Szabina és Kucsera Gábor úszik a boldogságban, mégis vannak kételkedők.
Vágólapra másolva!

Tavaly az egész országot váratlanul érte, amikor Tápai Szabina bejelentette, hogy 10 év és három közös gyermek után Kucsera Gáborral úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

 A kapcsolatuk megromlásához saját bevallásuk szerint a kajakozó hűtlensége és gyakori bulizásai vezettek,

 így végül a kézilabdázó besokkalt, és a hír kipattanása előtt már külön is költöztek. De a váláshoz szükséges papírokat sosem adták be. Később a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban közösen jelentette be, 

újra együtt vannak és már a kajakos vissza is költözött családjához.

A bejelentés után a házaspár közösségi oldalán júniusban több olyan fotó is megjelent, ahol egy esküvőn vannak, akkor még senki nem gondolta, hogy a saját esküvőjükről posztoltak, ugyanis tíz év után, június 29-én újra kimondták a boldogító igent. A két sportoló házasságuk újrakezdéseként nemrég ismét esküvőt tartott, amelyen Isten színe előtt is megerősítették a kapcsolatukat.

Valójában ez a történet mesébe illő, 

mégis sokan vannak azon a véleményen, hogy nem fog örökké tartani.

 Többen arra teszik le a voksukat, hogy hiába a boldogság, a békülés – ahogy szokták mondani: csak a töltött káposzta jó felmelegítve –, előbb-utóbb jön egy újabb probléma, ami miatt ismét elválnak útjaik - írta a Bors. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről