A spanyol örömlányok a legkeresettebbek

Vágólapra másolva!
Az összes európai nemzet fiai közül a spanyolok igénylik a leggyakrabban az örömlányok szolgáltatásait, legalábbis ez derül ki a Spanyol Nemzeti Statisztikai Intézet által tízezer ember megkérdezésével végzett felmérésből. Minden spanyol úr átlagosan havi 100 eurót költ testi örömökre.
Vágólapra másolva!

Eszerint tavaly minden tizennegyedik spanyol férfi keresett vigaszt örömlánynál, s a férfiak 27 százaléka bevallotta, hogy életében legalább egyszer fizetett már a szexért - olvasható a Travel.NEWSru orosz nyelvű hírportálon.

Az eredmény nem lepte meg a spanyol szex-klubok szövetségét, hiszen adataik szerint, amennyiben a szervezethez tartozó intézményekben elköltött összeget elosztanák a spanyol férfiak számával, kiderülne, hogy minden spanyol úr átlagosan havi 100 eurót költött testi örömökre.

A szövetség adatai szerint a spanyol szexiparban mintegy 300 ezer, jobbára külföldi örömlány dolgozik. Az európai bűnüldöző hatóságok együttműködését nehezíti az országok jogrendszereinek különbözősége: nem tudják a prostitúcióhoz kapcsolódó emberkereskedelemben résztvevőket bíróság elé állítani.

Egy nemrégiben a Népszabadságban megjelent tanulmány szerint Magyarország pedig visszatért az 50-es évek gyakorlatához a prostitúció kezelése terén, amikor ellenőrizték, megfigyelték és üldözték a prostituáltakat, majd elzárással büntették őket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!