Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Madonna meséje a tanárokhoz szól

Vágólapra másolva!
Madonna a világ minden tanárának ajánlja november 10-én megjelenő második mesekönyvét. A Mr. Peabody almái című kötet arra tanít: ne bántsunk meg ok nélkül másokat.
Vágólapra másolva!

A Mr. Peabody almái 1949-ben játszódik, Happville-ben. Mr. Peabody a helyi általános iskola tisztelt és megbecsült tanára, a suli baseballcsapatának edzője.

A kisváros azonban szájára veszi a tanerőt, és már-már ellehetetleníti a helyzetét. Peabodynak végül egy bölcs tanítás segítségével sikerül elhallgattatnia a pletykákat. Történetével arra figyelmezteti környezetét: óvatosan bánjanak a szavakkal, ne bántsanak meg soha senkit, aki nem szolgált rá a büntetésre.

"A mesét egy csaknem 300 éves történet inspirálta, amelyet egy Kabbalah-tanítótól hallottam. Amikor meseírással kezdtem el foglalkozni, elhatároztam, hogy egyik közülük erről a tanításról szól majd. Remélem, sikerült hűen visszaadni a lényegét" - nyilatkozta a 45 éves énekesnő.

A keményborítású, Loren Long által illusztrált 32 oldalas kötet elődjéhez hasonlóan 37 nyelven, több mint száz országban jelenik meg azonos időpontban.

A kétgyermekes édesanya Angol rózsák című első mesekönyve a világ számos országában bestseller lett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről