A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Celine megerősítette házassági fogadalmát<br/>

Vágólapra másolva!
Az Ezeregy éjszaka meséit idéző díszletek között zajló, zártkörű ceremónián erősítette meg házassági fogadalmát Celine Dion. Az ünnepséggel megkezdődött a kanadai énekesnő kétévesre tervezett "szabadsága". Dion azért döntött úgy, hogy átmenetileg távol marad a show biznisztől , mert szeretne több időt együtt tölteni férjével.
Vágólapra másolva!

Angelil és Dion

A házasságkötő kápolna arab mecsetté alakult, a bálterem buja keleti kertté. Hat berber sátrat állítottak fel, amelyekben az Ezeregy éjszaka meséiből vett egy-egy jelenet kelt életre. A kelet varázsának és misztikumának érzése tevék, egzotikus madarak, zsonglőrök, táncosok, énekesek és zenészek felvonultatásával vált teljessé. A 31 éves popdíva aranybarna színű köntöst, tavaly áprilisi bőrrák műtétje óta lábadozó férje hófehér öltönyt viselt. A férfi vendégek feketében jelentek meg, míg a vendégsereg női tagjai drágakövek színeiben - smaragd, zafír, rubint és gyémánt - pompáztak. A szertarás után ötfogásos vacsorát szolgáltak fel, amit líbiai, szíriai és marokkói szakácsok készítettek.

A pazar ünnepség után kezdetét veszi Dion minimum kétéves pihenője, amit a világsztár énekesnő elsősorban a férjének kíván szentelni. A házaspár kezdettől fogva szeretne gyereket, remélik, ebben az időszakban ez is "összejön".

Dion és Angelil 1994. decemberében, római katolikus szertartás szerint házasodtak össze Montréálban. Amikor megismerkedtek, Dion még tizenéves lány volt, Angelil azóta is a menedzsere.

Ajánló:

A kanadai popdíva honlapja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!