Harrison Ford nem csak a filmvásznon hős<br/>

Vágólapra másolva!
Az Indiana Jones-filmek sztárja, Harrison Ford a valóságban is kalandos figura: legutóbb helikopterével megmentett egy hegymászónőt, akit rosszullét fogott el.
Vágólapra másolva!

Két fiatal amerikai nő egy forró július végi napon az Table Mountain-ben barangolt, mikor az öt órás hegymászó túra közben egyikük, Sarah George rosszullett a magasságtól és a szárazságtól. A Szerencsére egy másik hegymászó mobiltelefonján segítséget hívott, ami hamarosan meg is érkezett, egy Bell 407-es helikopter képében, amit nem más vezetett, mint Harrison Ford. Az 59 éves színész - akit legutóbb a Zuhanás című filmben láthattunk, legközelebb pedig a What Lies Beneath című moziban fog feltűnni - egyébként gyakran vállal életmentő munkát Wyoming államban a gépével, és ezúttal is jó szolgálatot tett a hegymászóknak.

A lábadozó Sarah George, akit Ford egy mezőn vett fel a gépére, nem ismerte fel a megmentőjét. "Pólót viselt és cowboy kalapot"- mondja a hegymászónő – "úgy nézett ki, amilyennek még sohasem láttam". Egy perccel azelőtt, hogy leszálltak volna a kórház előtt, a kalandos túra túlélője - egy kalapot használva elsősegély tasakként - könnyített magán. Majd felszabadultan csak ennyit mondott: "Nem hiszem el, hogy Harrison Ford helikopterében rókáztam!".

Ajánló:

Ford a következő rész főszerepét is elvállalta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!