Cruise és Kidman válik<br/>

Vágólapra másolva!
Több mint tíz év házasság után szakított egymással Tom Cruise és Nicole Kidman. Közleményük szerint kapcsolatuk a munkájuk miatt futott zátonyra. Cruise már benyújtotta a válókeresetet is, illetve kérvényezte két fogadott gyermekük felügyeleti jogát.
Vágólapra másolva!

(Fotó: Steve Granitz)


A háromszoros Oscar-jelölt Cruise és ausztrál születésű felesége több mint egy évtizede élt házasságban, kapcsolatuk sziklaszilárdnak tűnt, így a történtek mindenkit váratlanul értek, annál is inkább, mert nem egészen két hónappal ezelőtt újították meg házassági fogadalmukat. Cruise-ék viszont szinte biztosan nem hirtelen döntöttek úgy, hogy útjaik elválnak, legalábbis erre enged következtetni, hogy Cruise válókeresetében a szakításuk dátumaként 2000 decembere szerepel.

A pletykalapok mindenesetre máris a lehetséges okokról spekulálnak. A People magazin úgy véli, Cruise szcientológia iránti elhivatottsága nem fért össze Kidman római katolikus hitével. A US Weekly szerint ugyanakkor abban nem tudtak megegyezni, hogy hol telepedjenek le végleg, Ausztráliában, vagy az USA-ban. Sok lap az ilyenkor legnyilvánvalóbb megoldás mellett tette le a voksát: valamelyiküknek szeretője van.

Ez persze a tényen nem változtat: Cruise és Kidman elválnak. Mint a sztároknál általában, az ő válásuk sem lesz problémamentes, bár elsősorban a két fogadott gyermekük, Isabella és Connor elhelyezése körül várható vita. Cruise máris kérvényezte a bíróságnál a gyerekek felügyeleti jogát.

Tom Cruise 1990-ben, a Mint a villám forgatásán ismerte meg Kidmant, akit még abban az évben, karácsony este feleségül vett. Közös éveik alatt további két filmben játszottak együtt, utoljára Stanley Kubrick sok vitát kiváltó Tágra zárt szemek című erotikus thrillerében, amely a pletykalapok szerint alaposan próbára tette Cruise és Kidman addig boldognak és harmonikusnak tűnő házasságát. A Daily Star egyenesen azt állította, hogy a házasságuk már csak színleg létezik, egy évvel később pedig egy Los Angeles-i újságíró lehallgatta egyik telefonbeszélgetésüket, melynek során Kidman állítólag azt mondta férjének, hogy a kapcsolatuk "már csak egy hajszálon lóg". Ezek szerint ez mégsem volt kacsa: az Álomgyár egyik utolsó álompárjának szétválása újfent bebizonyította, hogy Hollywoodban egy boldogító igen sem tart örökké.

[origo]

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!