Vágólapra másolva!
A Playboy novemberi számában közelebbről is megismerhetik az olvasók Miss Novembert, és részt vehetnek egy gasztronómiai bor-barangoláson is. Az új szám fő szenzációja mégis az, hogy Magyarország első reality show-jának az egyik szereplője, a huszonkét éves Halász Laura - kamatoztatva a televíziós szerepléssel nyert népszerűségét - levetkőzött a lap hasábjain.
Vágólapra másolva!

Már a Bár című tévésorozat alatt felröppent a hír, hogy Laurát megkereste a Playboy. Laura másfél hónap gondolkodási időt két, mert még sosem készültek róla aktképek.

A fotózásra a Playboy tíz munkatársa előtt, egy étteremben került sor. A stáb mindent megtett, hogy oldja Lauar feszültségét és gátlásait.

"Laura, aki mindig olyan nett volt - írja a Playboy - mintha valóban egy rég elfeledett női modellt akarna újrateremteni. Határozottan emlékszem például arra a részre, amikor egy Operaházi látogatás kapcsán Tigerből varázsolt aggályoskodó odafigyeléssel a szó szoros értelmében snájdig fiatalembert. Szóval működött benne valami a tökéletes nő eszményéből. Sosem volt harsány, de nem lehetett nem észrevenni. Nem akart minden áron kitűnni, de nem tudott észrevétlen maradni se. Talán nagyon is jellemző, amit elmesélt. Évekig gyűjtötte a modell- és szereplőválogatások hirdetéseit, de végül egyikre se jelentkezett. Titokban tartotta magát. Aztán jött a Bár felhívása, s maga se tudja miért, de beküldte az önéletrajzát."


Novemberi cikkek:

Laura, a Bárkirálynő

Miss November

Bortrendek 2002

Playboy - borverseny

A középpálya királya

Archív- októberi- cikkek:

Horváth Éva

A Whyskis a halálra készül

Divatcsászárok - A mindennapok művészei



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről