Harry Potter és Britney az amerikai gyerekek kedvence

Vágólapra másolva!
Harry Potter és Britney Spears a legnagyobb esélyese a Nickelodeon Kid's Choice Awardnak. A díjat minden évben az amerikai gyerekek szavazatai alapján osztják ki.
Vágólapra másolva!

Harry Potternek a legnagyobb csatát minden bizonnyal a filmek versenyében kell megvívnia, hiszen olyan kasszasikerek a vetélytársai, mint a Shrek, a Dr. Doolittle vagy a Csúcsformában 2. Ez utóbbi két film főszereplői Eddie Murphy, Chris Tucker és Jackie Chan a kedvenc férfiszínészek mezőnyében is a jelöltek között van. Örömüket csak a negyedik jelölt a Múmiával befutott Brendan Fraser veheti el - adta hírül az Ananova internetes újság.

A kedvenc színésznők kategóriában minden generáció képviseli magát. Jennifer Lopez, Raven Symore és Reese Witherspoon mellett ugyanis a Mary Poppins és A muzsika hangja sztárja, Julie Andrews is a jelöltek között van. Andrews idei jelölését minden bizonnyal A neveletlen hercegnő című nagy sikerű filmvígjátéknak köszönheti.

A legjobb énekesnők közül a gyerekek kedvenceinek Britney Spears, Jennifer Lopez, Pink és Janet Jackson számít, míg az énekesek kategóriájában Lil' Bow Wow, Aaron Carter, Lil' Romeo vagy Usher lehet a befutó. A választás eredményét április 20-án hirdeti ki a tévécsatorna.

Korábban:
Britney filmje remekül debütált
Justin is cáfolja, hogy szakított Britneyvel

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Britney albumaival!


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!