Anita Marks nem tévedésből van a pályán

Vágólapra másolva!
Anita Marks annak a Dühös Miamiak nevű profi csapatnak az oszlopos tagja, amely nőkből áll, és az Orange Bowl-ban játszik.
Vágólapra másolva!

Forrás: PLAYBOY

"Hátvédként a kétlövetű puska szerepét játszom. Imádok végigszáguldani a gyepen. Imádok kijátszani négy védőt, és aztán futni, mint akit puskából lőttek ki." Az amerikai foci iránti megszállottság fiatalon elkapta Anitát. "A környéken, ahol felnőttem, csupa fiú élt. Így kézenfekvőbb volt sportcipőt húzni és focizni a srácokkal, mint őket rábírni arra, hogy bejöjjenek a házba és babázzanak velem." Anita kapva kapott az alkalmon, de már akkor sem azért, hogy a férfiak szeszélyeihez igazodjon - úgy, ahogy most sem, hiszen legalább hét professzionális női futball-liga létezik Amerika-szerte.

Annak ellenére, hogy biztos, állandó helye van a Dühösek női csapatában, ő jobban szeret férfiakkal játszani. "Először is, a játékszínvonal miatt, aminek szerintem mentális okai vannak. A nők ugyanis sokkal érzelmesebbek, számunkra nehezebb elválasztani egymástól azt, ami a pályán és a mindennapi életben történik. Például, ha az egyik srác elvét egy passzot, a másik ráordít, hogy mi a csodát művel. A meccs után viszont a legjobb hangulatban döntik magukba a sört együtt. Ha ez egy nővel történik meg, könnyen előfordulhat, hogy a meccs után egyszerűen nem beszélnek egymással. Én imádok férfiakkal sportolni!"

A novemberi Playboy további cikkei:

A sebezhető Miss November
Az év playmate-je 2002
Szerelmi csapdák

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről