Tenison ikrek - Ketten Kubában

Vágólapra másolva!
Amikor az 1990-es Év Playmate-je, Reneé Tenison elárulta nekünk, hogy van egy ikernővére, tagadhatatlanul megdobbant a szívünk. És amikor az is kiderült, hogy az ikernővér, Rosie szívesen készítene egy közös fotósorozatot, már egyenesen a mentőt is hívhattuk volna.
Vágólapra másolva!

Kuba a párás, idilli, félig-meddig tiltott övezetnek számító Kuba kellően egzotikus helyszínnek tűnt a sorozathoz. Az ikrek a modellszakmában általában külön dolgoznak, és kedvelik a szerepjátékot. "Egyszer majdnem összevesztünk de a végén a megbízónk azt mondta, mindegy neki, hogy melyikünk, de egyikünk legyen ott másnap" - meséli Rosie. Mi nem szedjük rá a lányokat, ezeket a képeket egyszerre készítettük kettejükkel (ha valakit mégis érdekelne, melyikük melyik, nos a fenti képen jobbra áll Reneé).

Forrás: PLAYBOY

A kubai fotózás igazi kalandnak bizonyult. Az ikreket és a stáb néhány tagját Mexikóból érkező repülőgépükkel együtt, a fővárostól pár órányira levő repülőtérre térítették el eredeti, havannai úti céljuktól, ahová fotósunk, Stephen Wayda repülője érkezett. A nehéz dolgok, ha lehet, még nehezebbek egy kommunista országban. Rövidre fogva a történetet, a lányok egy hosszadalmas, inkább kihallgatásra emlékeztető kérdésözön után végül elszabadultak, és sikerült megtalálniuk Waydát Havannában.

Micsoda város is az! A hatalmas, omladozó régi épületek ugyan felújításért kiáltanak, csigalépcsőikkel és pergő festésükkel mégis lenyűgözően bájosak. A klubok zsúfolásig tele, a lányok tüzesek. Ha csak az autókat nézzük, azt hihetnénk, hogy 1957-ben járunk. És a vendégszeretet! Kis stábunkat számtalan házba hívták meg reggelire, ebédre, vacsorára. Persze tudjuk, hogy a meghívások elsősorban Reneé-nek és Rosie-nak, nem pedig a stáb többi tagjának szóltak.

További cikkelőzetesek a decemberi Playboyból:
Még nem látott fotók magyar Playmate-ekről
Hogyan beszéljük rá a nőket a szexre?
Év playmate-je 2002

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről