Britneynek csak Madonna csókja kell

Vágólapra másolva!
Amerika még mindig nem tért magához attól, amit egy hete látott. Azóta is csak arról beszél mindenki, vajon mi motiválta a nemrég még szűzies Britney Spearst, hogy nyelves csókot váltson Madonnával. A szőke ciklon most megválaszolta a kérdést.  
Vágólapra másolva!

Christina Aguileráról valahogy mindenki megfeledkezett. Pedig Madonna csókjában ő is részesült az MTV Video Music Awards botrányos rendezvényén. Ő is ott állt a színpadon, ő is részese volt az elhíresült produkciónak. Valamiért azonban csakis Britney és Madonna közös fényképe járta be a világsajtót.

Az embereket azóta is foglalkoztatja, hogy vajon mi állt az ötlet hátterében, ki találta ki, és mi motiválta Britneyt abban, hogy részt vegyen benne. A CNN riportere nyomába eredt az ügynek, és rábírta a szőke szépséget, hogy megválaszolja a mindenkit érdeklő kérdéseket.

"Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú ideig tart majd, meg minden" - mondta mindenekelőtt az énekesnő. Állítása szerint a jelenetnek ezt az epizódját egyszer sem próbálták el, és Madonna csupán annyit jelzett előre szándékából, hogy előfordulhat, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve tesz majd valami váratlan lépést a színpadon. Britneynek és Christinának pedig azt az instrukciót adta, hogy alkalmazkodjanak a kialakult helyzethez.

Britney ugyanakkor bevallotta, hogy még sosem csókolózott nővel, és ezután sem tervezi, kivéve, ha Madonna az illető. Arra a kérdésre pedig, hogy véleménye szerint az eset hogyan hatott a róla kialakult képre, így felelt: "Úgy érzem, én ma is tiszta életet élek. Úgy értem, nem rendezek az otthonomban orgiákat, vagy ilyesmi. Előadóművész vagyok, és mindaz, amit a színpadon teszek, önmagam kifejezése. Hiszek benne, hogy azzal, hogy sikerült megvalósítanom az álmaimat, és örömömet lelem benne, másokat is ugyanerre buzdíthatok."

Bevallotta, hogy az önkifejezés számára sokkal tágabb területre terjed ki, mint a popzene, és szívesen forgatna újabb filmet vagy szerepelne musicalben, jelenleg azonban a következő albumára kell koncentrálnia. A politikai nézeteit firtató kérdésekre csupán annyit válaszolt: "Őszintén, szerintem meg kell bíznunk az elnökünkben és vele együtt minden döntésében. Támogatnunk kell őt."

Ugyanakkor már maga is elgondolkozott azon, hogy egy másik országban telepedjen le. Ez esetben azonban csakis Nagy-Britannia jöhet szóba, és Madonnát követné Londonba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről