Pamelát tinédzserként megerőszakolták

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson évekig tartotta titokban, most azonban nyilvánosságra hozta szörnyű emlékét: tinédzserként megerőszakolták. Amikor az eset történt, olyan sokkhatást gyakorolt rá, hogy még édesanyjának sem merte elmesélni.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI

"Első szexuális élményem nem kölcsönös vágyakozáson alapult" - vallotta be Amerika szexszimbóluma, Pamela Anderson egy női magazinnak. A sztár szörnyű emlékeket őriz szüzessége elvésztéséről: "Miután túlvoltunk rajta, a srác fel-alá rohangált a szobában, és azt hadarta: 'Mit tettem? Úristen, mit tettem?!' Most, hogy visszaemlékszem rá, rettenetes érzés volt. Azt hittem, mindenki látja rajtam, hogy mi történt. Mintha a homlokomra írták volna."

Ráadásul Pamela második szexuális élménye sem állt távol a horrortól: "Amikor megnőttek a melleim, és elkezdtem sminkelni magam, találkoztam egy sráccal, aki még nagyobb megaláztatásban részesített.

Pamela Anderson a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/szorakozas,_pihenes,_sport/szorakoztatoipar/szexoldalak/szexsztarok,_hiressegek/Pamela_Anderson/

Letépte rólam a ruháimat, és kizárt a házból. Meztelenül vacogtam a kertben. Azóta is meztelennek érzem magam" - fedte fel féltve őrzött titkait a szexbomba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!