Libamájhab
![libamájhab](https://cdn.origo.hu/2023/12/gEMuEyWTQs6YXbMmkDsM4lWIYuXt6dFYqTUPJm0orDI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q1YzhlNzc5MmNkMDQ5YjY4NzU3ODA4ZmE2ZjY3MDYz.webp)
Elkészítési idő: nettó 15 perc bruttó 45 perc
Hozzávalók:
A májat alaposan meg kell tisztítani az erektől, hártyáktól, feldarabolni.
Érdemes visszarakni fél órára a hűtőbe a megtisztítástól olvadozó alapanyagot.
A hűtőből kivéve, a robotgép habverőjével kell átdolgozni, amikor már pépesedik, lazul, lassacskánt lehet hozzáadagolni a vizet és a konyakot.
Úgy 10 perc átdolgozás után a máj könnyű, habos krém lesz, gyorsan lehet kenyérre kínálni, borssal, különleges sóval megszórni. Rögtön tálalni kell.
Megjegyzés: Késes turmixszal, botmixerrel nem lehet habosítani, az pépesít.