Libanoni tabule
![tabule](https://cdn.origo.hu/2023/12/Cd9AjSGTfSHMxXxS1Q-o3YOBrSh3bqHVJkRmZEVaH8g/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MyYjM2NWE3OGZkODQ5M2Y5ZjUyNzhjZDA5MGY1MzNj.webp)
Elkészítési idő:
Alapanyagok:
A bulgurt leforrázom 10 perre, majd leszűröm és összekeverem az apróra vágott petrezselyemmel, a szintén apróra vágott mentával és újhagymával.
A gránátalmaszirupot egy pohárban felhígítom az olajjal, ebbe szórom a fűszereket és úgy locsolom meg vele a salátát.
Natúr grillek, csípős kolbászok, édeskésre pácolt húsok, és birka mellé a legjobb.
A gránátalma magja elhagyható és helyettesíthető apróra vágott csípős vagy édes piros paprikával.