Csípős medvehagymaleves

medvehagyma leves
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc
Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: 15 perc

Alapanyagok:

egy csokor medvehagyma

  • 1/2 l csirkealaplé
  • 1/2 l kókusztej
  • 5 db csilipaprika
  • 2 db limelevél
  • egy hüvelykujjnyi gyömbér szétlapítva
  • 5 gerezd citrom
  • 5 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • egy fej vöröshagyma apróra vágva
  • olaj

A hagymákat az olajon megpirítom, hozzáadom a fűszereket, felöntöm az alaplével és összeforralom. Felöntöm a kókusztejjel, összemelegítem és a felaprított medvehagymára öntöm.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!