Medvehagymás tokaszalonna
![medvehagymás tokaszalonna](https://cdn.origo.hu/2023/12/pgGQi5GKlmhb5WB8LgchjYfTA4qKYHPdBjLhwMQDLKc/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RlODMxOTczYTI4ZTRkZjg5MjhkOGVmMGVlNjY1ZWQx.webp)
Elkészülési idő: nettó 20 perc, bruttó 3 óra
Alapanyagok:
A szalonnát besózom, a bőrös oldalával lefelé egy forró serpenyőben megpirítom a bőrét.
150 fokos sütőben 2,5 óráig sütöm
A medvehagymát és a rozmaringot pépesítem, bekenem vele a szalonna beirdalt tetejét.
Megjegyzés: Pár napig a hűtőszekrényben érlelve jobb lesz.