Édes-savanyú káposztasaláta
![édes, savanyú káposztasaláta](https://cdn.origo.hu/2023/12/aI1VXiTYHrW4jICmNnIq9KUs1qfnimLFX68-w-23OB0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg5ODBiZDA0NDI3MzQwYzJiMmI5YTUxYTAzMGE0MTE3.webp)
Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 50 perc
Alapanyagok:
A káposztát besózom és félrerakom fél órára, amíg levet ereszt. A szójaszószt elkeverem a csilivel, limelével, gyömbérrel, a kinyomkodott, bambusszal, paprikával elkevert káposztára locsolom. (Pár óra, egy éjszaka állás után, behűtve jobb)