Csevap
![csevap](https://cdn.origo.hu/2023/12/1qzv0yGPmF10VSTJAj5uuYIfsIK6d4bMxLxJrTsbhM8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlmNmY1ZTM3YzNhYTRkNDZiZDRhMzFmM2M1YmNmOTYy.webp)
Elkészítési idő. 30 perc
Alapanyagok:
A ledarált húsokat elkeverem a fűszerekkel, szódabikarbónával, hüvelykujjnyi hosszúságú kolbászokat gyúrok belőle és faszén felett megsütöm. A szódabikarbóna kissé fellazítja a húst, de túl sokat nem szabad belerakni, iszonyú gumis lesz tőle. Nem szabad teljesen átsütni, a belseje maradjon szaftos!