Diós-szilvás morzsa

szilvas crumble
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 10 perc bruttó 1,5 óra

Alapanyagok:

20 dkg omlós tészta http://www.origo.hu/tafelspicc/technologia/20120804-hogyan-lesz-omlos-a-teszta.html

20 dkg szilva

10 dkg darált dió

1 evőkanál reszelt gyömbér

1 evőkanál reszelt citromhéj

1 teáskanál fahéj

A hűtőből kivett tésztát nagylyukú reszelőn lereszelem, elkeverem a fűszerekkel elkevert, kimagozott szilvával, és 180 fokos előmelegített sütőbe tolom. 15 perc múlva 150 fokra mérsékelem a sütőt, és még 50 percig sütöm.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!