Melaszos dagadó
![dagadó](https://cdn.origo.hu/2023/12/3EWAD9Q43rGsQe58Ev6HEQ42ZdIMtrJq8naubaSgbFk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I4NzM3NTA1ODI4MzQ0OTZiNzYyNmYyOTc2NWJkMWM5.webp)
Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 6 óra
Alapanyagok:
Az alapanyagokat a dagadó kivételével összekeverem. A dagadót a hentessel lapjával kinyittatom, hogy minél nagyobb felületű legyen. Vagy magam csinálom meg. Az egyik oldalát bekenem a kulimájsszal, feltekerem, ha van kedvem, megkötözöm. Alufóliába tekerem és 150 fokos sütőben sütöm 3 órát. A végén leveszem az alufóliát és a sütőt grillre állítva óvatosan körbepirítom. Vigyázat, könnyen megég!