Melegen füstölt oldalas
![füstölt oldalas jó](https://cdn.origo.hu/2023/12/lJyUZbNe4uIYjFA6olsEiRQDs3E2J4UuHkgU6_3y2tU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg4YzU3ZDA3YmYwYjQ1MjViMmQxNjE5MmI5YTJiNWNj.webp)
Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 6 óra
Alapanyagok:
A wokot kibélelem alufóliával, beleszórom a rizst. Legmagasabb fokozaton addig hevítem, amíg elkezd füstölni. Közepes fokozatra állítom, a rizsre rakom a szűrőt, bele a sózott, körbepirított húst és az alufóliával kibélelt fedőt rárakom. A fóliákat összenyomkodom, és így hagyom füstölődni 5 órát. A füstben hagyom kihűlni. Nem tartósítás, ízesítés, az így füstölt oldalas nem áll el semmivel se tovább, mintha főztük vagy sütöttük volna. A wokos füstölésről pontos technológiai leírás itt.