A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Short rib - a marhaoldalas

oldalas
Vágólapra másolva!
A short rib lényegében marhaoldalas, elsősorban a bordákra merőlegesen felszeletelt formában. Nem kezdő és finnyás húsevők eledele.
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

A marhaoldalas, pont, ahogy a sertésoldalas, rendkívül gazdag kötőszövetben, zsírban, cubákban. Aki szereti a sertésoldalas csontjait szopogatni, ezt is imádni fogja. A mindenhol hozzáférhető minőség kiválóan alkalmas hosszan sütésre, húslevesbe, hosszan készülő káposztás, babos ételekbe. Viszont a képen látható, márványosan zsíros kategória egészen különleges minőségű és cuppogós, zsíros, szemtelenül tömény steaket eredményez, egészen más kategória, mint egy színhúsból építkező bélszín.

Pontos elkészítési lépések itt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!