Short rib - a marhaoldalas
![oldalas](https://cdn.origo.hu/2023/12/31v7Yt33wxZWtVXzA3fZ_1VCWhW_Id9d0emt4_3ZVj4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzExMGZlYzQ2Mzg5ZDQ0ZDI5YjU5Y2YwMDNmOTUxYWVl.webp)
A marhaoldalas, pont, ahogy a sertésoldalas, rendkívül gazdag kötőszövetben, zsírban, cubákban. Aki szereti a sertésoldalas csontjait szopogatni, ezt is imádni fogja. A mindenhol hozzáférhető minőség kiválóan alkalmas hosszan sütésre, húslevesbe, hosszan készülő káposztás, babos ételekbe. Viszont a képen látható, márványosan zsíros kategória egészen különleges minőségű és cuppogós, zsíros, szemtelenül tömény steaket eredményez, egészen más kategória, mint egy színhúsból építkező bélszín.
Pontos elkészítési lépések itt.