Pisztráng zöldfűszerekkel töltve
![pisztrang bock biro lajos](https://cdn.origo.hu/2023/12/Xp7qy3yJ1rae1Rpa5R7-mR1eF5cgW3OfWpub-xLTl1Y/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNkMjdmZjAyNDU2YzRlMmQ5OTNmMWJjZWQ0MTI2MGQ0.webp)
Elkészítési idő: 20 perc
Alapanyagok:
A hal hasába tömködöm a fűszereket, egy fogpiszkálóval elzárom a nyílást. Kevés olajat öntök a pisztráng méretének megfelelő serpenyőbe, vagy gázgrillre és ráhelyezem a halat. Mindkét oldalát 5-5 percig sütöm, ebből az időből a végén rápirítom fél percig az apróra vágott, rászórt fokhagymát, sózom, tálalom.