Parmezáncsipsz
![parmezancsipsz](https://cdn.origo.hu/2023/12/iu5ukoI0Z3CxVP0j4bjiZNCjDBJgz-qV_ZkG8ZMOeuI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZmZDIzNTM4Nzk3YzQ5MzlhZWM4NTRhMDQyMzQwNGMx.webp)
Elkészítési idő: nettó 8 perc, bruttó 15 perc
Alapanyag:
A sajtot kis lyukú reszelőn lereszelem. Evőkanálnyi mennyiségeket sütőpapírra halmozok, egymástól legalább öt centire. A kupacokat finoman szétnyomkodom, ízlés szerint borsozom. 200 fokos sütőbe teszem, 7-8 percig sütöm. Jó alternatív keksznek, sörkorcsolyának vagy levesbetétnek.