A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Rumos forró csokoládé

0922csokirumos
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 5 perc, bruttó 10 perc

Alapanyag:

  • 2 dl tej
  • 75 g jó minőségű étcsokoládé
  • 2 cl rum
  • 2 cl gránátalmaszirup (grenadine)

A forró tejet ráöntöm a csokoládéra, habverővel alaposan elkeverem. A pohárba töltöm a grenadine-t és a rumot, erre öntöm a forró csokoládét. Ha nincs, a grenadine elhagyható, a rumot pedig helyettesíthetjük bármilyen pálinkával vagy likőrrel. Tejszínhabbal a legjobb.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!