A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNPongrácz Bence
12:10CselgáncsHifumi Abe-Bence Pongracz
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNPupp Réka
12:50CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Libamáj sütése szeletben

libamajsutes
Vágólapra másolva!
A libamáj bizony vékony hártyák közé szorított zsír, aminek van az a kellemetlen tulajdonsága, hogy elolvad, mire elkészül. Hogyan pirítsuk meg ügyesen?
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

A titok a tempó és a hőmérséklet. A harmadik titok pedig a bizalom, mert a libamájat nem kell agyonsütni, csak éppen odakapatni, ez a tulajdonsága annyiban egyezik meg a többi májjal, hogy míg azok megkeményednek az agyonsütéstől, ez szétfolyik.

A májat megtisztítom az erektől. Tisztítás után igyekszem visszaformázni, összenyomkodom, és újra berakom a hűtőszekrénybe egy órára. Kiveszem, egy centiméter vastag szeleteket vágok belőle. A serpenyőt a legmagasabb fokozaton, szárazon durván felmelegítem. Ebbe dobom a szeleteket, pontosan 30 másodperc után megfordítom őket, majd még 30 másodpercig pirítom, kikapkodom, sózom, és tálalom. A serpenyőben maradt zsírt tunkolom, majdnem jobb, mint maga a máj, esküszöm.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!