Paprikás libamájpástétom
![paprikás libamajpástétom](https://cdn.origo.hu/2023/12/xG5flpjIS4E8_dB-Uuu9CZeZFCOH0PZM5mD3mwEzlh8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVmOTEyMDUxYjM5MjQ1NmRiYzM4YmY3ZDM5MGUyMTQ1.webp)
Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 6 óra
Alapanyagok:
Ez a recept remek megoldás törmelékesre, ügyetlenül kierezett libamáj hasznosítására, mi se véletlenül raktuk is. A májat kierezem. A darabokat egy tűzálló edénybe fektetem, finoman meghintem az édes paprikával. Még egy réteg májat rakok rá, ezt folytatom, amíg elfogy a máj. A sütőt előmelegítem 200 fokra, betolom a májat és 10 percig sütöm. Kiveszem, és egy éjszakára a hűtőszekrénybe rakom.