Hozzávalók a csont léhez:
Hozzávalók a betéthez:
A hagymát héjastul félbevágjuk és a vágott felületével lefelé egy nagy fazékban addig pirítjuk, míg alulról meg nem feketedik. Rátesszük a csontot, a szegyet és a gyömbért kissé szétnyomkodva, felöntjük 3 liter vízzel és 2 órán át főzzük. Kivesszük belőle a húst, a levet leszűrjük hozzáadjuk a csillagánizst, szegfűszeget és a fahéjat, és további egy óráig főzzük. Közben a tésztát (rizsmetélt) fél órára hideg vízbe áztatjuk, utasítás szerint megfőzzük. A húst vékonyra szeljük, a zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk, a borsot megőröljük és mindent kis tálkákba teszünk. Tálaláskor a tésztát és hússzeleteket teszünk előmelegített tányérokba, majd a forró levessel leöntjük és a tálkákból ízlés szerint zöldséget, fűszert és zöldfűszert adunk hozzá. A Quan Hoa Sen szakácsa, Vovan Loi receptje a Világbüfé, Etnikai konyhák Budapesten című kiadásából.
Vovan Loi receptje.