Vágott, minimalista marhatatár
![tatar](https://cdn.origo.hu/2023/12/pgLsqEFVA9Fy0iViX5ZsF8I53r1dB-WHTwMafFCiprw/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzczNTcwZGZhNWI3NjQyMjZhYjgzMDI5NWFiNTU3NDQ0.webp)
Elkészítési idő: 10 perc
Alapanyagok:
A marhahúst késsel vágom fel, így haraphatóbb, izgalmasabb lesz a szerkezete, sokkal jobb végeredményt ad, mint agyondarálva. A hús értelemszerűen mentes minden hártyától. Fogyasztás előtt eldolgozom a fűszerekkel, és csak a pirítós kenyérre kenés után sózom meg. Friss, a hús karakterét előtérbe helyező tatár.