A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNValter Attila
16:32KerékpározásVerseny
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Birsalmasajt

birsalmasajt
Vágólapra másolva!
  
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó másfél óra+1 hét

Alapanyagok:

  • birsalma
  • cukor ízlés szerint
  • citromlé

A birsalmákat héjastul, magostul felnegyedelem, kevés vízben 20 perc alatt puhára főzöm. Eltávolítom a héját és a magházát, leturmixolom. Hozzáadom a citromlevet és a cukrot - ez hagyományosan a gyümölcs súlyával megegyező mennyiség, mi ennek a felét használtuk - és sűrűn kevergetve, alacsony lángon addig főzöm, míg a lábos alja látszani nem kezd keverés közben. Sütőpapíros tepsibe (celofánnal bélelt kis formákba) rendezem, ízlés szerint diót, mandulát teszek közé, és száraz, hűvös helyen egy hétig békén hagyom. Ezután hónapokig eláll - sajttal, salátákba, esetleg sült húsok kenegetésére, máznak, vagy magában nassolnivalónak fogyasztom.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!