A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNÖzbas Szofi
12:30CselgáncsCatherine Beauchemin-Pinard-Szofi Ozbas
HUNUngvári Attila
12:35CselgáncsMatthias Casse-Attila Ungvari
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Boszorkánykrém birsből és körtéből

birs boszorkánykrém
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 3 óra

Alapanyagok:

  • két nagy szem birsalma
  • két nagy szem körte
  • 1 tojás fehérje
  • fél citrom leve
  • két evőkanál cukor

A birsalmákat alufóliába csomagolom és a sütőben 200 fokon, kb. egy óra alatt puhára sütöm. Az utolsó fél órában a körtéket is mellé teszem. A gyümölcsöket megpucolom, magházukat eltávolítom és leturmixolom, ha kényes vagyok az esetlegesen megmaradt darabokra, szűrőn átpasszírozom. Hozzáadom a cukrot és a citromlevet majd a tojásfehérjét is és gépi habverővel kb. 10, kézzel kb. 25 perc alatt kemény habbá verem. Üvegtálakba, poharakba halmozom és néhány órára behűtöm. Gyümölccsel díszítve, keksszel, babapiskótával vagy aprósüteménnyel tálalom.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!