A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: 10 perc

Alapanyagok

  • 1 üveg vörösbor
  • 2 dc vodka vagy pálinka
  • 2 egész fahéj
  • 10 szem szegfűszeg
  • 2 centis gyömbérgyökér, megpucolva, kis darabokra vágva
  • 1 teáskanál őrölt kardamom
  • fél narancs lereszelt (és lehetőleg megszárított) héja
  • 5-10 dkg cukor
  • mandula
  • mazsola

A mandulán és a mazsolán kívül az összes hozzávalót összeöntöm és összeforralom, majd leszűröm. A bögrékbe teszek a mandulából és mazsolából, erre öntöm a forró italt.

(Az eredeti receptben a fűszereket minimum egy éjszakára, de maximum 24 órára egy kevés borba áztatják, majd másnap öntik bele a többi hozzávalót és forralják fel, de ki tud annyit várni?)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!