Ánizsos dagadótekercs

ánizsos sertés
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó 1,5 óra
Alapanyagok:

  • 1 db egész dagadó
  • 2 db csillagánizs
  • 1 evőkanál bors
  • 3 gerezd fokhagyma

A dagadót a videón látható módon kinyitom, belekenem a durvára tört fűszerek keverékét. Feltekerem, megkötözöm, ahogy a videón látható, és szorosan alufóliába tekerem. 150 fokos sütőben másfél órát sütöm, majd feltekerve (alufólia nélkül) hagyom kihülni, hidegen leszedem róla a kötelet, és szépen szeletelhető is lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!