Ánizsos dagadótekercs
![ánizsos sertés](https://cdn.origo.hu/2023/12/7kmHfGngFYYDyifiVFku5036EN-R8Ut_u1lzMHHTF5A/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzllNWExZDNkYTFiNjRjNjY5MTg0OTcxODFjZGY5ZDIw.webp)
Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó 1,5 óra
Alapanyagok:
A dagadót a videón látható módon kinyitom, belekenem a durvára tört fűszerek keverékét. Feltekerem, megkötözöm, ahogy a videón látható, és szorosan alufóliába tekerem. 150 fokos sütőben másfél órát sütöm, majd feltekerve (alufólia nélkül) hagyom kihülni, hidegen leszedem róla a kötelet, és szépen szeletelhető is lesz.