Velős, jalapenós bagett
![velős szendvics bors](https://cdn.origo.hu/2023/12/V_Y9NDEvZZ8es8bDtFQsWiRG4BqGAZ6t4IA3cZmozB4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ5ZjcxNjNmMWUzZjRjYTdiMTg1ZmMwZDY1YmNmNzVk.webp)
Alapanyagok:
A szalonna zsírját kiolvasztom, azon megfonnyasztom a hagymát, rádobom a velőt, átforgatom. A tojásokat felverem, ráöntöm a velőre, és összesütöm. Sózom, borsozom, elkeverem a petrezselyemmel, ízlés szerinti mennyiségben a félbevágott bagettekbe kenem, és felszeletelt jalapenót teszek rá.
A Bors Gasztrobár receptje.