Málnás-barackos crumble
![crumble morzsasüti](https://cdn.origo.hu/2023/12/qVWFX_9KMV0LPfiDp3dDaTlLt-yCaJ7-hoT7wAzEplg/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZkNTc5ZGMyYjI4ODRlNzY5ZmVkZTc2MjMyMjBjNjM2.webp)
Elkészítési idő: nettó 5 perc, bruttó 25 perc
Alapanyagok:
A málnát egy tűzálló akármibe szórom, ráhalmozom a felkockázott barackot és egyenletesen rászórom a cukrot. Ha van otthon és kedvem is van hozzá, meglocsolom egy kispohár hozzáillő pálinkával, esetleg egy fél szár rozmaringgal. Hagyom állni pár percet.
Rámorzsolom a tésztát és 180 fokra előmelegített sütőben addig sütöm, amíg a szélén felbugyog a gyümölcslé, a teteje pedig aranybarna lesz.