Az élelmiszeripar 2014-re eljutott odáig, hogy az eredeti receptekben addig helyettesítették az alapanyagokat adalékanyagokkal, hogyha egy gyártó nem így tesz, annak marketingértéke van. Ezeket a termékeket szemléztük egy Monthy Pythonba illő dicsőségfallal.
Ohne glutén, laktóz és ízfokozó. Még jó, hiszen ez egy szalámi, ami hús, szalonna, só és fűszerek, slussz. Forrás: TáfelspiccEbben még szója sincs, nagy öröm, mivel a virsli húsból készül (kellene készülnie). Forrás: TáfelspiccEbben még foszfát sincs, eredetileg soha nem is volt, mivel a parasztnak nem volt érdeke sok liter vizet belekötnie a sonkába, amiben a foszfátok segítenek. Forrás: TáfelspiccSült karaj glutén, laktóz és szója nélkül. Muhahaha, egy karaj. A karajban régen csak hús volt, de mára ez a ritka. Forrás: TáfelspiccÉs egy a Délhústól, akkor ennyit a húsiparról Forrás: TáfelspiccA tejföl az Élelmiszerkönyvben a 3.1.1. Élőflórás savanyú tejek és tejszínek (natúr) fejezetben található. Élőflórás. Forrás: Táfelspicc100%-ban természetes. És ezt rá kell írni. Szomorúság van. Forrás: TáfelspiccNincs benne ízfokozó, miért, kellett bele? Forrás: TáfelspiccEgy fűszerkeverék tartósítószer és festék nélkül. Ízlelgessék csak, mert ízfokozó és kukoricakeményítő azért van benne a biztonság kedvéért. Forrás: TáfelspiccVan ilyen is. Forrás: TáfelspiccGluténmentes, de tejfehérjével. Utóbbit csak a hátulján írják, nyilván. Forrás: Táfelspicc
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!