Így készül a világ kedvenc gumicukra

A Haribo legnépszerűbb gumicukra a Goldbaren, gumimacik
Vágólapra másolva!
A zselés szaloncukortesztünk abszolút győztese a Haribo volt, ennek örömére most megmutatjuk, hogyan készül ez a nyúlós, színes édesség.
Vágólapra másolva!

Évente annyit gyártanak belőle, hogy az egymás mellé helyezett mackók négyszer körbeérnék a Földet. Valamit tehát tud ez a cukorka. Magyarországon Veszprém mellett, Nemesvámoson gyártják: nézzenek be a kulisszák mögé, és szembesüljenek vele, hogyan készül függőségük tárgya!

A videóból kiderül, hogy az összetevőket illetően ez a márka sem sokban különbözik a többitől: rengeteg cukor, zselésítő szer és víz kell hozzá. A Haribo-titok a megfelelő hőmérsékletben, aromákban és a tárolásban rejlik.

A Haribo legnépszerűbb gumicukra a Goldbaren, a gumimacik Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Saját receptünk is van, bátran próbálják ki!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!