A Hazev étterembe talán kevesen térnek be impulzusvásárlóként, ha mégis, vagy elszaladnak az árakat látva, vagy úgyis aranyszínű Lamborghinivel érkeztek:
a londoni Canary Wharfnál található étteremben kapható kebab 925 font, vagyis 361 ezer forint
– a világon nincs ennél drágább.
Önder Şahan séf nagyon biztos magában, saját állítása szerint nincs senki, aki 1000 font alatt jobbat készít nála. A Royal Kebab néven árult ételben mindenből a legjobb van: olyan apróságokra is figyel, mint a zöldségekhez használt 25 éves olasz borecet, amelynek palackja 72 ezer forint.
A hús egyik fele japán wagyu marhából készül, amit remekül kiegészít a tejes bárányból és kecskéből készült kofta húspogácsa. Ezek mellé tökéletesen passzol a kucsmagomba és a speciális francia Chaumes sajt a cukkinivirággal. Török bazsalikom, csicsóka és a világ legjobbjának tartott La Vallee des Baux olívaolaj – csak a legnemesebb hozzávalókkal dolgozik Şahan mester.
Nagyon boldog leszek, ha valaki ennél jobbat süt, sőt örömmel fizetek majd ki érte ezer fontnál többet.”
Az 1966-ban, a törökországi Karsban született séfnek missziója, hogy a kebab igazi, nemesebbik arcát is megmutassa. A 22 éve Londonban élő szakács jelenleg 15 vendéglátóhelyet üzemeltet – ezek közül a Hazev a legelegánsabb.