Remeknek ígérkezik a város új gasztroközpontja
![Ritz-Carlton Hotel Deák St. Kitchen](https://cdn.origo.hu/2023/12/PwL3czDynf3m7S2xXGGNzMpjRUtGEWq1U9HdfXAUkhQ/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBhMTRmZGRlMDliYTRjNTk4MGE1MDdkOGRkNzM2OWE3.webp)
Az arculatot a nemzetközi és a magyar ízek egyedülálló keveredése adja, amelyet
rafináltan egészít majd ki a Deák St. Kitchen italválasztéka.
A We Love Budapest értesülései szerint a hely egyediségét nem csupán elhelyezkedése, hanem a kifinomult belső tere jelenti: remekül keveredik a századfordulós elegancia és a modern, letisztult irány.
A klasszikus, budapesti kávéházi hangulatot idézik a díszes tapéták; a bőrhuzattal bevont ülések és az ötletes dekorációk is több évtizedet repítenek vissza. A retró mintájú padlóhoz passzolnak a régi Törley plakátok: a Ritz-Carlton a kortárs dizájn mellett felvállalja a helyi gasztrotörténeti hagyományokat is.
A szombati bemutatón még titkos volt az étlap, de a falatkák már most ígéretesek: a frissen sült kenyérre halmozott sertés rillette-et ecetes hagymával 900,
a rukkolás pestóval és parmezánchipsszel megbolondított serrano sonkát 1100
és a ropogós, fűszeres kenyérchipsszel kínált guacamolét 900 forintért kínálták.
A további képeket és az itallap finomságaiért kattintsanak a We Love Budapest tudósítására.