Ha van valami, amivel kapcsolatban mostanában nem lehet okos az ember, az az avokádó. A média egyik része továbbra is arról beszél, hogy a zöld gyümölcs a világ legegészségesebb étele és nincs más, ami jobbat tenne testünknek, míg a másik fele bojkottra szólít fel a környezetszennyezés és a maffiával való összefüggések miatt.
Ehhez képest Amszterdamban The Avocado Show néven avokádó éttermet nyitnak februárban. Az egész nap főleg zöld fogásokat kínáló hely kiszállítást is vállal és bár már ezerrel tolják a marketinget (Instagramon máris közel 20 ezer követőjük van), még dolgoznak a menün.
Fagylalt és más finomságok is várhatóak,
amin nem is csodálkozunk, mi is ettünk már csodálatos avokádós csokitortát.
A tulajdonosokat az egyre terjedő monoalapanyag éttermek trendje inspirálta és persze az avokádó hihetetlen népszerűsége.
Az emberek, köztük én is, bármilyen fogásra rádobunk egy avokádót és nagyon kreatív ételeket készítünk"
- nyilatkozta Ron Simpson a Munchies nevű magazinnak.
Milyen remek lenne, ha esetleg arról is mondana valami érdekeset,
honnan szerzik be az étterem működtetéséhez szükséges elképesztő mennyiségű avokádót?
Kíváncsian várjuk, milyen reakciót vált ki az étterem a harcosabb környezetvédőkből, akikből Hollandiában legalább annyi található, mint túl sok pénzzel rendelkező hipszter Instagram-függőkből.