Az Impossible, azaz lehetetlen névre keresztelt hamburgerről már eddig is sokan áradoztak, hogy mennyire finom és milyen tökéletes élményét adja a burgerezésnek. Most azonban, hogy a Public nevű Michelin-csillagos étterem is kínálja, már tényleg biztosak lehetünk benne, hogy tud valamit.
A hamburger gabonafehérjéből, kókuszolajból és egy heme nevű molekulából készül, amely a marha színét és fémes ízét biztosítja különben.
Állítólag még elég rágós is, hogy a hús érzését visszaadja.
Brad Farmerie, a Public séfje is megadta magát a trendnek és az Impossible minőségének, ezzel még magasabb szintre emelve a vegán fogást.
A hamburgert egyébként az Impossible Foods nevű vállalkozás fejlesztette ki, amelyet Bill Gates is támogat. A cég szerint egy hamburgert 95 százalékkal kevesebb forrás felhasználásával állítanak elő a hagyományos burgerekhez képest.