Különdíjat kapott a magyar fagylalt a remini világdöntőn

Vágólapra másolva!
Szeptemberben tért vissza a világ egyik legédesebb versenye, a Gelato World Tour a kézműves fagylaltok világdöntőjével. Vágyakozva csodálhattuk az ínycsiklandó kreálmányokat, miközben egy emberként szurkolt az egész ország az Il mio cioccolato sikeréért.
Vágólapra másolva!

Somogyi Renáta második helyezést ért el júliusban a világ legrangosabb fagylaltversenyének európai bajnokságán, Bolognában, így ő képviselhette hazánkat a remini világdöntőn az Il mio cioccolato nevű jeges desszerttel.

Somogyi Renáta és Somogyi József Forrás: Bringatanya, Somogyi fagylalt műhely Facebook

A Gelato World Tour az első olyan verseny, amely a világ legjobb ízvilágát, vagyis a legfinomabb kézműves fagylaltot keresi. Olyan híres városokban is megfordult már, mint Róma, Valencia, Melbourne, Dubai, Austin, Berlin, Rimini, Szingapúr, Tokió, Chicago és Shenzhen.

A Bolognai európai bajnokság után, a világdöntőt reminiben rendezték meg, ahol

Somogyi Renáta a gyenesdiási Bringatanyából az Il mio cioccolato nevű fagylaltjával elnyerte a szakmai zsűri különdíját.

Büszkék lehetünk, hogy egy újabb magyar tehetség írta be magát a gasztrotörténelembe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!