Egy falat fahéjas mámor – ezt ígéri a legújabb kedvenc, a Fireball-gumicukor, amely a fahéjas whiskey-ről kapta a nevét. A nyár kedvence a boros édesség volt, a téli időszakban pedig a whiskey macik fognak minket fűteni. A mámoros mackók ugyanis bármilyen alkalommal megállják a helyüket, legyen szó születésnapról, házibuliról, karácsonyi vacsoráról vagy szilveszterről. És teljesen biztosak lehetünk abban, hogy az ital, amiből készült az ízig-vérig ötcsillagos. Próbálja ki!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük a whiskey-t, a cukrot és a zselatint egy tálba, majd kezdjük el melegíteni. Ha szeretné, hogy megmaradjon az alkoholtartalma, tartsa 90°C alatt. Főzze körülbelül 5 percig, vagy amíg a cukor és a zselatin feloldódik. Vegye le a tűzről, és egy pipetta segítségével töltse fel a pici formákat. Tegye a hűtőbe egy órára, majd szedje ki a cukrokat a formából.