A virtuális táplálkozási naplók számlálják a kalóriát, elemzik az étrendünket, követik a napi mozgásunkat és edzéseinket, tanácsot adnak az egészséges ételek összeállítását illetően is.
A Haribo a cég 9 európai országának 15 gyárában naponta nagyjából 100 millió Goldbärent gyárt. Ha szépen sorban kézen fognák egymást az egyetlen év alatt legyártott gumimacik, több mint 160 ezer kilométernyi hosszú lenne a lánc, és
négyszer körbeérnék a földgolyót.
Ha pedig az évente legyártott mennyiségét kitekernénk és összeragasztanánk a medvecukorcsigáknak, az elérné a Föld-Hold távolságát, ami körülbelül 385 ezer kilométer. Hát ez nem kevés, és biztos, hogy jövedelmező üzlet is. De azt vajon tudja-e, hogy minek a rövidítése a HARIBO?
Napi szinten főzünk velük szárított vagy friss formában, de vajon tényleg elég jól ismerjük őket?
Az egész fűszerek hosszabb ideig frissek maradnak, ám az őrölt változatunk praktikusabb a mindennapi használatban.
Bizony, ha lekési a vonatot, akkor az italát is lekési ebben a prágai étteremben, ahol modellvasutak vették át a pincérek szerepét.
Bizony előfordul, hogy rosszul kötjük össze a zacskó száját, és megszárad a zsemle. Szerencsére, a videóban látható trükkel újra puhává varázsolhatja őket.
A Boscolo New York Palace ad helyet a 200 fős konferenciának, amelynek célja a szőlész-borász szakmát érintő kérdések megvitatása.
A konferencia szintén fontos törekvése, hogy megfelelő hangsúllyal emelje ki a mértékletes borfogyasztás, a borkultúra fontosságát.
Világörökséggé nyilváníttatná a francia pékszövetség a baguette-et, a ropogós héjú hosszúkás francia kenyeret.
Lapozzon tovább a kannabiszos borért és a magyar gasztrotörténet nagy napjáért!