Sajtból készült esküvői torta lehet az új trend

sajtguriga torta
Vágólapra másolva!
Ha az esküvői tortára gondolunk, akkor egy óriási, fehér desszertet látunk magunk előtt, amely több emelet magas, mindenhol marcipánból készült rózsák díszítik, és legszívesebben azonnal belenyalnánk a krémes habba, ami a külsejét fedi. Az esküvőn a násznép már az előételnél arról ábrándozik, mikor vágja fel végre az ifjú pár az emeletes finomságot. De mi van akkor, ha az esküvői torta egyáltalán nem habos és krémes? Sőt, még csak nem is édes?
Vágólapra másolva!

Ezek a torták is pontosan olyan hatalmasak, impozánsak, lenyűgözőek és díszesek, mint a hagyományos társaik, ezért néha fel sem tűnik a különbség: nem egy desszert, hanem néhány sajtguriga áll a tányéron.

– mondja Shannon Berry, a Fromagination rendezvénymenedzsere.

sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta
sajtguriga torta

A Fromagination kisüzemi sajtbolt nemcsak egyszerű cheddar sajtokkal foglalkozik, hanem krémes, desszertszerű, lágy érésű fajtákkal is. Ezek a sajtok édesebbek, mint hagyományos társaik, ráadásul lágyabbak is, így a párok könnyedén felvághatják az esküvő után. Ezt követően a pincérek felszeletelik, majd felvágottakkal, sós kekszekkel, mézzel és még sok más finomsággal együtt tálalják a vendégseregnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!